Facebook像素追踪代码

📞: + 86-18621535697             📧: export81@huaxia-intl.com

Logo i kinesisk rustfrit stål

Når man har at gøre med forhøjede temperaturer, er det afgørende at vælge en rustfri stålkvalitet, der kan modstå den termiske belastning, bevare sine mekaniske egenskaber og modstå korrosion. I denne artikel vil vi introducere 6 af de bedste rustfri stål til højtemperaturapplikationer.

Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer
Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer
Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer – 1. 304 rustfrit stål

304 rustfrit stål, også kendt som 18/8 stål, er en meget brugt austenitisk rustfrit stål karakter. Det har god korrosionsbestandighed, høj duktilitet og fremragende svejseegenskaber. Selvom 304 rustfrit stål har en maksimal driftstemperatur på omkring 800°F (427°C), bruges det ofte i højtemperaturapplikationer på grund af dets omkostningseffektivitet og lette behandling.

Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer – 2. 316 rustfrit stål

316 rustfrit stål er en mere korrosionsbestandig version af 304, med tilføjelse af molybdæn. Denne tilføjelse forbedrer dens modstandsdygtighed over for grubetæring og sprækkekorrosion, hvilket gør den velegnet til brug i kloridrige miljøer. 316 rustfrit stål kan også modstå temperaturer op til 1600°F (871°C) i periodisk brug.

Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer – 3. 310 rustfrit stål

310 rustfrit stål er en varmebestandig austenitisk kvalitet, der almindeligvis anvendes i højtemperaturapplikationer. Den har et højere krom- og nikkelindhold end 304 og 316, hvilket giver den bedre oxidationsmodstand ved temperaturer op til 2100°F (1149°C). 310 rustfrit stål bruges ofte i ovne, varmevekslere og andet højtemperaturudstyr.

Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer – 4. 321 rustfrit stål

321 rustfrit stål svarer til 304, men med tilsætning af titanium eller columbium for at stabilisere den austenitiske struktur. Denne stabilisering forhindrer dannelsen af ​​skadelige chromcarbider ved høje temperaturer, hvilket bevarer stålets korrosionsbestandighed. 321 rustfrit stål er velegnet til brug i temperaturer op til 1600°F (871°C) og bruges ofte til svejseapplikationer.

Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer – 5. 347 rustfrit stål

347 rustfrit stål er en anden varmebestandig austenitisk kvalitet med en stabiliseringsbehandling svarende til 321. Den har et højt krom- og nikkelindhold, hvilket giver den god oxidationsmodstand ved temperaturer op til 2000°F (1093°C). 347 rustfrit stål bruges ofte i højtemperaturapplikationer, der kræver fremragende korrosionsbestandighed og svejsbarhed.

Bedste rustfrit stål til højtemperaturapplikationer – 6. 430 rustfrit stål

430 rustfrit stål er en ferritisk rustfri stålkvalitet, der har god korrosionsbestandighed og er omkostningseffektiv. Det har et lavere nikkelindhold sammenlignet med austenitisk rustfrit stål, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for termisk ældning. 430 rustfrit stål kan bruges i temperaturer op til 1500°F (816°C), men er mindre velegnet til kontinuerlig eksponering ved høje temperaturer på grund af dets lavere duktilitet og sejhed.

Konklusion

Som konklusion afhænger valget af den bedst egnede rustfri stålkvalitet til højtemperaturapplikationer af de specifikke krav til applikationen, såsom den maksimale driftstemperatur, korrosionsbestandighed, omkostninger og behandlingsovervejelser. De 6 rustfri stålkvaliteter, der introduceres i denne artikel, tilbyder en række egenskaber, der imødekommer forskellige højtemperaturbehov, fra omkostningseffektive universallegeringer til højtydende varmebestandige kvaliteter.

Hvis du leder efter leverandører af rustfrit stål online nu, så tøv ikke med at kontakte Sino rustfrit stål. Som en førende leverandør af rustfrit stålprodukter fra Shanghai, Kina, giver Sino Stainless Steel kunderne rustfrit stålprodukter af høj kvalitet som f.eks. koldvalsede plader af rustfrit stålfarvede rustfri stålpladerrør i rustfrit stålrustfri stålstrimlerrustfri stålpladerrustfri stålstængerog rustfri stålrør til en yderst konkurrencedygtig pris.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Få et gratis tilbud

Stol på, at vi er dine fremragende leverandører af rustfrit stål, vi svarer inden for 12 timer.
Eller du kan sende en e-mail til os direkte. (export81@huaxia-intl.com)