Facebook像素追踪代码

📞: + 86-18621535697             📧: export81@huaxia-intl.com

Logo i kinesisk rustfrit stål

8K spejl i rustfri stålplade er et rustfrit stålmateriale af høj kvalitet, kendt for sin meget glatte overflade. Denne glatte overflade er ikke blot en poleret effekt, men opnås gennem præcise slibe- og poleringsprocesser for at opnå næsten spejllignende effekter med høj reflektivitet. Det har ikke kun høj æstetisk værdi, men har også fremragende korrosionsbestandighed, slidstyrke og temperaturbestandighedsegenskaber, hvilket gør det meget udbredt på forskellige high-end steder og industrielle områder. Så hvad er 8K spejl i rustfrit stål? Hvordan vinder den så bred anvendelse og ros? I den følgende artikel vil vi undersøge disse problemer i dybden.

Hvad er 8K spejl i rustfrit stål?
Hvad er 8K spejl i rustfrit stål?

Hvad er 8K spejl i rustfrit stål?

8k spejlplade af rustfrit stål refererer til en rustfri stålplade med en spejleffekt efter polering af overfladen. "8" refererer til andelen af ​​legeringskomponenter (304 rustfrit stål refererer hovedsageligt til nikkelindholdet), og "K" refererer til niveauet af reflektionsevne opnået efter polering. 8k spejl i rustfrit stål kan fremstilles af forskellige materialer, som f.eks 201, 304, 316L, 430, 310SOsv

304 rustfrit stål er et alsidigt rustfrit stål, der er meget udbredt til fremstilling af udstyr og dele, der kræver god samlet ydeevne (korrosionsbestandighed og formbarhed). 304 rustfrit stål er et varemærke for rustfrit stål produceret i henhold til den amerikanske ASTM-standard.

Forskellen mellem 8k rustfrit stålplade og 304 er hovedsageligt i overfladebehandling og materiale. 8k spejlplade af rustfrit stål er en overfladebehandlingsmetode, der kan fremstilles med 304 eller andre materialer, mens 304 rustfrit stål er en materialekode, der kan overfladebehandles med 8k eller andre metoder. Derfor er 8k spejl rustfrit stålplade og 304 rustfrit stål ikke helt modsatte begreber, men har overlappende og overlappende dele.

Hvad er nogle eksempler på brug af 8k spejlplader af rustfrit stål til dekoration? Generelt bruges 8k spejlplader i rustfrit stål ofte til at dekorere vægge, lofter, elevatordøre, skranker, udstillingsstativer og andre steder på grund af dets høje glans og reflektivitet, hvilket forbedrer rummets visuelle effekt og luksus.

Konklusion

Tak fordi du læste vores artikel, og vi håber du har nydt den. Hvis du ønsker at finde mere information om 8K rustfri stålplader, vil vi råde dig til at besøge Sino rustfrit stål. Som en førende leverandør af rustfrit stålprodukter over hele verden, giver Sino Stainless Steel kunderne høj kvalitet rør i rustfrit stålrustfri stålstrimlerspoler i rustfrit stålrustfri stålpladerrustfri stålpladerrustfri stålstængerog rustfri stålrør til en yderst konkurrencedygtig pris.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Få et gratis tilbud

Stol på, at vi er dine fremragende leverandører af rustfrit stål, vi svarer inden for 12 timer.
Eller du kan sende en e-mail til os direkte. (export81@huaxia-intl.com)