Facebook像素追踪代码

📞: + 86-18621535697             📧: export81@huaxia-intl.com

Logo i kinesisk rustfrit stål

USA "besluttede at opretholde" solnedgangsgenoptagelsen af ​​antidumping og udligning af koldvalset rustfrit stål fra Sydkorea

Det amerikanske handelsministerium bekendtgjorde for nylig den endelige beslutning om fremskyndet solnedgangsrevision om indførelse af antidumping- og udligningstold på koldvalsede spoler i rustfrit stål lavet i Sydkorea.

Hvis de data, der er indsendt til ansøgningen om udløbsrevision, er utilstrækkelige, skal den hasteophørende undersøgelse anvendes.

Det amerikanske handelsministerium meddelte, at antidumpingtoldsatsen ville forblive uændret, for hvis der blev truffet antidumpingforanstaltninger over for koldvalsede ruller af rustfrit stål fra Sydkorea, Japan og Taiwan, Kina, kan dumping fortsætte eller gentage sig.

Derudover sagde det amerikanske handelsministerium, at hvis udligningsafgiftsforanstaltningerne på koldvalsede bredbånd af rustfrit stål, der produceres i Sydkorea, blev annulleret, kunne udligningssubsidierne fortsætte eller gentage sig, og meddelte, at udligningsafgiften også fortsat ville blive pålagt.

Siden 1998 har reglerne om koldvalsede rustfri stålspoler i USA fortsat. Tager man POSCO og Hyundai som eksempler, er den eksisterende antidumpingtold på koldvalsede spoler af rustfrit stål blevet annulleret på grund af den aktive forklaring i solnedgangsopsvinget i 2010.

Tag moderne BNG-stål som eksempel. Da der ikke var noget svar på det tidspunkt, var eksportspolen underlagt en tarif på 19.7 %. I tilfældet med DaeyangMetal blev det konstateret, at taksten var 3.99 %. Selvfølgelig, hvis det eksporteres i form af plader, er der ingen told.

 

koldvalset rustfrit stål

Publiceringstid: 2022-12-09

Få et gratis tilbud

Stol på, at vi er dine fremragende leverandører af rustfrit stål, vi svarer inden for 12 timer.
Eller du kan sende en e-mail til os direkte. (export81@huaxia-intl.com)