Facebook像素追踪代码

📞: + 86-18621535697             📧: export81@huaxia-intl.com

Logo i kinesisk rustfrit stål

310 rustfrit stål er austenitisk chrom-nikkel rustfrit stål med fremragende oxidationsbestandighed, korrosionsbestandighed og ydeevne ved høje temperaturer. Lad os i denne artikel tage et kig på det vigtigste anvendelser af 310 rustfrit stål sammen.

Anvendelse af 310 rustfrit stål
Anvendelse af 310 rustfrit stål

Før vi dykker ned i vores artikel, lad os først se nærmere på sammensætningen og egenskaberne af 310 rustfrit stål.

Dens kemiske sammensætning omfatter hovedsageligt chrom, nikkel, kulstof, mangan, fosfor, svovl, silicium og andre elementer. Dens mekaniske egenskaber omfatter trækstyrke, flydespænding, forlængelse, arealreduktion og andre indikatorer.

310 rustfrit stål kan laves til forskellige typer produkter, såsom stålplader, profiler og rør. Stålplader refererer til flade plader med en tykkelse større end 0.3 mm, som kan bruges til at fremstille beholdere, ovnmaterialer og så videre. Profiler refererer til lange materialer med tværsnitsformer som cirkler, firkanter, sekskanter og så videre, som kan bruges til at fremstille understøtninger, rammer og så videre. Rør refererer til hule cirkulære eller andre formede materialer med en vis vægtykkelse, som kan bruges til at transportere væsker, gasser og så videre.

Prisintervallet for 310 rustfrit stål er påvirket af faktorer som markedsudbud og efterspørgsel, råvarepriser og produktspecifikationer, der generelt spænder fra 20,000 til 30,000 yuan per ton. Forskellige typer produkter har også forskellige modelklassifikationer, generelt mærket med parametre som størrelse, vægtykkelse og længde.

Anvendelse af 310 rustfrit stål

anvendelser af 310 rustfrit stål er ekstremt brede på grund af dens evne til at arbejde kontinuerligt ved høje temperaturer og dens modstandsdygtighed over for oxidation og korrosion. Det er almindeligt anvendt i let industri, tung industri, husholdningsartikler og den dekorative industri. For eksempel kan det bruges til at fremstille elektriske ovnrør, dampturbinekomponenter, petrokemisk udstyr, fødevaremaskiner, atomkraftudstyr og så videre.

Anvendelse af 310 rustfrit stål
Anvendelse af 310 rustfrit stål

Der er mange brugsscenarier og sager for 310 rustfri stålprodukter. Her er nogle eksempler:

  1. Elektrisk ovnrør: 310 rustfrit stål har fremragende højtemperaturbestandighed og oxidationsmodstand og kan opretholde stabil struktur og ydeevne ved temperaturer over 800 ℃, hvilket gør det velegnet til fremstilling af elektriske ovnrør og andre højtemperaturapplikationer.
  2. Dampturbine komponenter: 310 rustfrit stål har god krybestyrke og korrosionsbestandighed og kan modstå cyklisk stress og kemisk medium erosion i højtemperatur- og højtryksmiljøer, hvilket gør det velegnet til fremstilling af dampturbinekomponenter og andre kritiske dele.
  3. Petrokemisk udstyr: 310 rustfrit stål har god syre- og alkaliresistens og karboniseringsbestandighed og kan modstå korrosion og karbonisering i svovlholdige eller klorholdige miljøer, hvilket gør det velegnet til fremstilling af petrokemisk udstyr og andre korrosionsbestandige dele.
  4. Madmaskiner: 310 rustfrit stål har god hygiejne og slidstyrke og kan opretholde renhed og glathed i kontakt med fødevarer, hvilket gør det velegnet til fremstilling af fødevaremaskiner og andre dele med høj hygiejnekrav.
  5. Atomkraftudstyr: 310 rustfrit stål har god strålingsmodstand og varmebestandighed udmattelsesbestandighed og kan opretholde stabil ydeevne og levetid i højtemperatur- og højtryks atomreaktorer, hvilket gør det velegnet til fremstilling af atomkraftudstyr og andre kritiske dele.

Konklusion

Tak fordi du læste vores artikel, og vi håber, at den kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af anvendelser af 310 rustfrit stål. Hvis du ønsker at finde mere information om 310 rustfrit stål, vil vi råde dig til at besøge Sino rustfrit stål for mere information.

Som en førende distributør af 310 rustfrit stål over hele verden, giver Sino Stainless Steel kunderne 310 rustfrit stål af høj kvalitet, 304 rustfrit stål, 409 rustfrit stål, 316 og 316L rustfrit stål, 201 og 202 rustfrit stål, rustfrit stål sekskantstænger, Varmvalsede spoler i rustfrit stål, Farvede rustfri stålplader, Rustfrit stål Perforerede pladerVinkelstænger i rustfrit stål, Koldvalsede præcisionsbånd i rustfrit stål, Rustfrit ståltrådog Prægede rustfri stålplader til en meget konkurrencedygtig pris.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Få et gratis tilbud

Stol på, at vi er dine fremragende leverandører af rustfrit stål, vi svarer inden for 12 timer.
Eller du kan sende en e-mail til os direkte. (export81@huaxia-intl.com)