Facebook像素追踪代码

📞: + 86-18621535697             📧: export81@huaxia-intl.com

Logo i kinesisk rustfrit stål

Prisudvikling for rustfrit stål (18. august)

Prisudvikling for rustfrit stål

Generel situation af Prisudvikling for rustfrit stål

Rustfrit stål 201 stiger, rustfrit stål 304 er relativt stærk, og rørprisen stiger over hele linjen. 

Detaljer om prisudviklingen i rustfrit stål

Den 15. august åbnede den nye uge, markedet for rustfrit stål startede støt, tilbuddet af rustfrit stål var fladt over hele linjen, og rustfrit stål 201 steg støt. Nogle rustfrit stål 304 materialer mblev hovedsagelig afsendt, hvilket efterlod en lille forhandlingsplads, men billige materialer såsom smalbånd i rustfrit stål var stærke.

Prisen på rustfrit stålrør er faldet i den tidlige periode, men hele linjen stiger. Rustfrit stål 201 er steget med 200-300 yuan, og nogle srustfrit stål 304 er steget med 100-200 yuan.

Prisudvikling for rustfrit stål

Med faldet i sidste uges maj nikkel og virkningen af ​​faldet i markedet vendte markedet for rustfrit stål lørdag tilbage til en svag og stabil præstation som helhed. De fleste af citaterne var flade, og nogle rustfrit stål 304 blev hovedsagelig handlet, hvilket efterlod en lille fortjenestemargin.

Selvom prisen på rustfrit stål generelt har opretholdt en stabil ydeevne, og tilbuddet er på et lavt niveau, er transaktionssituationen på markedet stadig ikke optimistisk. Forsendelsespresset i den akavede periode midt på måneden er lavere end i slutningen af ​​måneden, og den stigende stemning er ikke så høj som i begyndelsen af ​​måneden. De fleste købmænd er hovedsageligt venter og venter, og markedet er også buddhistisk udvikling. Det smalle bånd i rustfrit stål er dog relativt stærkt, rustfrit stål 201 stiger støt, og rustfrit stål 304 er ikke villig til at tage initiativ til at falde. 

Materialerne er generelt stabile, affaldsmaterialerne stiger støt, og råvarerne er relativt stabile. Mandag var hele linjen flad, og markedet var i begyndelsen af ​​prisen. Prisen for rustfrit stålrør faldt i den tidlige periode, og nu stiger den markant!

LoadingForsendelse

Indlægstid: Aug-18-2022

Få et gratis tilbud

Stol på, at vi er dine fremragende leverandører af rustfrit stål, vi svarer inden for 12 timer.
Eller du kan sende en e-mail til os direkte. (export81@huaxia-intl.com)